ePaper
SuomeksiPå svenskaIn Englishна русском языкеEm Português

Sivulta toiselle siirtyminen

Siirtyminen sivulta toiselle tapahtuu oikean laidan ylä- ja alanurkasta löytyvien nuolipainikkeiden avulla, tai näppäimistön nuolinäppäimillä (nuoli oikealle tai vasemmalle). Voit myös siirtyä suoraan haluamallesi sivulle syöttämällä sivunumeron oikeasta ylänurkasta löytyvään sivunumerokenttään.

Suurentaminen

Voit suurentaa sivua klikkaamalla hiirellä haluamaasi kohtaa yhden kerran. Toinen klikkaus palauttaa näkymän koko sivun näkymään. Voit myös suurentaa sivua portaittain käyttämällä oikean alalaidan suurennuslasi-kuvakkeen [-] ja [+] -painikkeita.

Sivun liikuttaminen

Suurennettua sivua voit liikuttaa tarttumalla siitä kiinni hiiren vasemmalla näppäimellä ja näppäin pohjaan painettuna siirtämällä sivua haluttuun suuntaan. Voi liikuttaa sivua pystysuunnassa myös hiiren rullalla tai oikean laidan liukupalkilla.

Haku

Voit etsiä julkaisussa esiintyvää tekstisisältöä haluamallasi hakusanalla, syöttämällä hakusanan yläpalkista löytyvään hakukenttään. Hakutulokset avautuvat uuteen ikkunaan, josta hakutulosta klikkaamalla voit siirtyä suoraan sivulle, jossa hakusana esiintyy.

Aukeama / yksi sivu

Painikkeella voit vaihtaa yhden sivun ja aukeaman näkymän välillä.

Sisällysluettelo

Mikäli julkaisu sisältää erillisen sisällysluettelon, tämä painike avaa luettelon erilliseen ikkunaan, josta voit siirtyä suoraan haluamallesi sivulle.

Sivukuvat

Painike näyttää pienen esikatselukuvan kaikista sivuista. Klikkaamalla sivukuvaa voit siirtyä kyseiselle sivulle.

Tulostaminen

Painikkeella voit tulostaa avoimen sivun. Mikäli olet aukeamanäkymässä, tulostetaan parhaillaan näkyvä aukeama. Yhden sivun näkymässä tulostetaan ainoastaan parhaillaan näkyvä sivu.

© ePaper Finland Oy